Solskinn og alt det beste!
Hvor vidunderlig er det ikke å våkne opp med soloppgang utenfor kjøkkenvinduet! Hvor vidunderlig?
Jo faktisk, helt vidunderlig! Da gjør det jo ikke så mye at dette er en dag som skal romme mye, og som har tett program. Arbeid blir lett når solen varmer, og heldigvis er det også tid til deilige pauser og god og lang familiemiddag.
1 hel kylling, renset og strødd med urter
300 g. småløk, renset
1 stor klase småtomater. De beste du vet, smaken konsentreres når de får gogjøre seg lenge!
1/2 sitron
1 ts salt
1 ts pepper
1 ss brunt sukker
3 ss smør
favoritturter
3 ss olivenolje
Rens løken og ha den i en tykkbunnet gryte sammen med smør og sukker. La karamelisere på svak tempratur til løken er myk, men ikke sammensunket. Ca 10. minutter. Karamellen som er igjen helles over kylling i formen.
Gni kyllingen i urter, salt og pepper og olje og legg i form.
Kutt sitronen i skiver og fordel utover i form og på kylling
hell de karamelliserte løkene over i formen og legg over tomatene i klase.
Sett på ca 100 grader i så mange timer du vil.
Nyt med brød, et godt dryss olivenolje og noe godt å drikke.
Kommentarer
Legg inn en kommentar